VELKOMMEN TIL
BEGRAVELSES­FORRETNING SØRUP

Spredning af aske – en særlig afsked

Vælg det helt rette sted

Når du har mistet en, der står dig nær, er det vigtigt at tage afsked på den rette måde. Måske var personen ikke til en almindelig begravelse eller et almindeligt gravsted på en kirkegård, men de havde i stedet ønsker om en alternativ løsning.

Spredning af aske, på et sted med betydning for den afdøde, kan være en rigtig fin måde at tage afsked. Det kan foregå i skov, over åbent hav, eller det kan foregå på land fra urne og ned i havet.

være svært at forholde sig til som pårørende midt i sorgen.

Hos Begravelsesforretning Sørup hjælper vi dig med planlægning og alt det praktiske. Vi får dig godt igennem hele forløbet og støtter dig med råd og vejledning undervejs. Vi har mange års erfaring og kompetencer indenfor både de almindelig og alternative begravelser.

Vi har flere afdelinger og dækker bl.a. Lyngby, Virum, Ordrup, Gentofte og omegn.

Få hjælp til spredning af aske

Kontakt os, hvis du har mistet en, der stod dig nær. Vi står klar til at hjælpe med alle praktiske gøremål i forbindelse med spredning af aske. Vi tager en samtale med dig og de øvrige pårørende, så I kan komme med jeres ønsker til den helt rigtige afsked.

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du selv har særlige ønsker om spredning af aske i forbindelse med din egen død. Vi kan hjælpe dig med at planlægge din afsked, så dine pårørende ikke selv skal stå med det, når den tid kommer.

Begravelsesforretning Sørup Lyngby

Gasværksvej 12
2800 Lyngby
Telefon: 4587 1235

Begravelsesforretning Sørup

Ordrupvej 34 A
2920 Charlottenlund
Telefon: 3990 9081

Begravelsesforretning Sørup Lyngby

Ordrupvej 54
2920 Charlottenlund
Telefon: 3990 9080