VELKOMMEN TIL
BEGRAVELSES­FORRETNING SØRUP

SÅDAN FOREGÅR EN BISÆTTELSE

En bisættelse finder ofte sted hvis den afdøde skal kremeres. Ved en bisættelse foregår den rituelle jordpåkastelse af kisten enten i kirken eller kapellet.

Efter de afsluttende salmer bæres kisten ud af familie og nærmeste pårørende. En rustvogn vil holde og vente, hvorefter kisten vil blive transporteret til brænding i et krematorie. Afskedsceremonien slutter ved afsked med rustvognen.

Det er også muligt at tage afsked med kisten i kirken eller kapellet. Her vil Begravelsesforretning Sørup sørge for at transportere kisten til krematoriet. Der vil herefter gå 8-14 dage før afdødes aske udleveres. Herefter udføres ofte en mindre ceremoni blandt afdødes nærmeste i forbindelse med urnenedsættelsen.

VI HJÆLPER HVOR VI KAN

Vores forretninger ligger i Lyngby og Ordrup, men uanset hvor du er fra i Nordsjælland, er du velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder. Vi har særligt et godt lokalkendskab til Gentofte, Virum og de omkringliggende områder.

FAMILIENS OG DEN AFDØDES ØNSKER ER I FOKUS

En bisættelse bør være efter familiens og den afdødes ønsker. Hos os får du en seriøs og respektfuld behandling, uanset hvilken tro eller overbevisning du har. Derfor kan du også forvente en respektfuld behandling uanset om der er tale om en almindelig bisættelse, eller en borgerlig bisættelse uden præst.

Vores grundlæggende værdier er på plads og grundet disse samt en stolthed i det vi gør, er vi i bedste stand til at hjælpe dig med dine individuelle ønsker og behov. Igennem en god og omsorgsfuld dialog sikrer vi, at alle forventninger er afstemt. På denne måde sikrer vi at skabe en helt unik bisættelse eller borgerlig bisættelse for den afdøde og jer som efterladte.

VORES ERFARING HAR RUSTET OS TIL KUNNE HÅNDTERE EN BORGERLIG BISÆTTELSE

Erfaring er en vigtig brik i at få denne sorgens dag til at lykkes på bedste vis. Igennem seriøsitet og rettidig omhu, sikrer vi, at der ikke opstår overraskelser og problemer igennem dagen. Vi ser gerne, at du betragter os som en samarbejdspartner, som hjælper med en kirkelig eller borgerlig bisættelse.

En samarbejdspartner der hjælper dig igennem hele processen fra planlægning til mødet efter begravelsen med familie og venner.

AFDELINGER:

Begravelsesforretning Sørup Lyngby
Gasværkvej 12
2800 Lyngby
Telefon: 4587 1235

Begravelsesforretning Sørup
Ordrupvej 34 A
2920 Charlottenlund
Telefon: 3990 9081

Begravelsesforretning Sørup
Ordrupvej 54
2920 Charlottenlund
Telefon: 3990 9080

Begravelsesforretning Sørup Lyngby

Gasværksvej 12
2800 Lyngby
Telefon: 4587 1235

Begravelsesforretning Sørup

Ordrupvej 34 A
2920 Charlottenlund
Telefon: 3990 9081

Begravelsesforretning Sørup Lyngby

Ordrupvej 54
2920 Charlottenlund
Telefon: 3990 9080