Begravelse

Begravelsen ses som det endelige farvel til den afdøde.

Efter ceremonien i kirken bæres kisten ud til gravstedet af familie og nærmeste pårørende. Gravstedet er oftest nøje udvalgt af den afdøde og de pårørende. På den måde kan familiemedlemmer ligge samlet hvis ønsket.

Kisten nedsænkes i jorden af kistebærende. Herefter er der jordpåkastelse efterfulgt af en eventuel salme.

Det ceremonielle ritual ved begravelsen afsluttes ved gravstedet hvorefter kirken sørger for tildækning af kisten samt pyntning af gravsted.

Få en begravelse efter dine ønsker

En begravelse er familien og vennernes sidste chance for at vise den afdøde sin respekt og hengivenhed, og derfor er det vigtigt at alle dele af ceremonien på denne dag, er nøjagtig som ønsket.

Vi har stor erfaring med begravelser og igennem rettidig omhu og seriøsitet, sikrer vi, at alt bliver som planlagt. Vi ved, at det kan være svært at svare prompte på de mange spørgsmål, der opstår, når planlægningen er i gang, og derfor lytter vi med tålmodighed og lader tingene gå i dit tempo.

Igennem en god kommunikation sikrer vi, at der ikke er nogen, der føler, at beslutninger bliver taget hen over hovedet på dem, og vores erfaring gør, at vi kan hjælpe dig med dine individuelle ønsker og behov i ceremonien.

Tradition og ceremoni

Fordi vi har de grundlæggende værdier på plads, kan vi indflette dine individuelle ønsker i ceremonien, uden det går ud over traditionen. Vi yder kvalificeret hjælp og rådgivning, men først og fremmest yder vi en personlig service, hvor kommunikationen og de menneskelige værdier er på plads.

Vores forretninger ligger i Lyngby, Ordrup, Holte og Bagsværd, men uanset hvor du er fra på Sjælland, er du velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder.

Kvalitet der er til at betale

Hos Begravelsesforretning Sørup tror vi på, at man kan tage en anstændig afsked, til en overkommelig pris.

Vi er altid i stand til at tilbyde dig en begravelse af ordentlig kvalitet. Begravelsesforretningen Sørup tror på, at det er tankerne, og ikke pengene, der gør en smuk afsked.

Afdelinger:

Begravelsesforretning Sørup Lyngby
Gasværkvej 12
2800 Lyngby
Telefon: 4587 1235

Begravelsesforretning Sørup
Ordrupvej 34 A
2920 Charlottenlund
Telefon: 3990 9081

Begravelsesforretning Sørup
Ordrupvej 54
2920 Charlottenlund
Telefon: 3990 9080

Hjem » Begravelse