Bedemand i Virum & Sorgenfri

Din bedemand i Virum & Sorgenfri har fokus på dig

Har du mistet et familiemedlem, din partner, eller en anden du var tæt på, og leder du derfor efter en bedemand i Virum eller Sorgenfri?

Så er du velkommen til at komme forbi vores begravelsesforretning på Gasværksvej 12. Her står vi klar til at hjælpe dig med alle de ting, du måtte have brug for i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen.

Vi ved, der er mange ting, der skal tages hånd om, besluttes og ordnes. Og det kan være enormt svært at håndtere i en så sårbar situation.

Vi kan derfor blandt andet hjælpe dig med:

  • Udfyldelse af papirer og evt. fremskaffelse af bortkomne attester
  • Forsendelse og kørsel af papirer til myndighederne
  • Afhentning af dødsattest
  • Arrangere begravelse eller bisættelse
  • Iklædning af afdøde, kisteilægning. m.m.
  • Udsmykning af kirke eller kapel
  • Bestilling af kistepynt, kranse og båredekorationer efter aftale med pårørende
  • … Og mange flere opgaver

Vi er din sparringspartner gennem forløbet, og vi skal nok hjælpe med at guide, rådgive og vejlede, så du er sikker på at træffe de helt rette valg.

Ring til os
Kontakt os

Empatisk vejledning i en svær tid

Vores bedemænd i Virum og Sorgenfri har gennem mange år hjulpet efterladte gennem den svære og vanskelige tid.

Vores vejledning er altid empatisk og med dig i fokus. For os er kommunikation en essentiel del af vores arbejde, da det er vigtigt for os, at du og de andre pårørende føler sig trygge og godt vejledt i den svære tid.

Vi er godt klar over, at der er mange svære valg, der skal træffes, og vi sørger for, at du føler dig godt informeret undervejs i hele processen.

Det er vigtigt for os, du ikke føler, der tages beslutninger henover hovedet på dig eller de andre pårørende, og vi lytter altid tålmodigt til dine ønsker. Både hvad angår ceremonien og andre praktiske gøremål.

Bedemand i Virum & Sorgenfri hjælper ved begravelse & bisættelse

I vores afdeling i Virum og Sorgenfri har vi erfaring med både bisættelser og begravelser.

Vi kan derfor håndtere begge typer ceremonier, og det er helt op til dig og din familie, hvilken højtidelighed I ønsker at gå videre med.

Hvad er forskellen på en begravelse og bisættelse?

En bisættelse er ofte det, der finder sted, når den afdøde skal kremeres. Hvor det ved en begravelse er kisten, som sænkes ned i jorden.

Jordpåkastelsen ved en bisættelse finder derfor sted i enten kirken eller kapellet, og de pårørende har mulighed for enten at sige sit endelige farvel til kisten i kirken eller kapellet. Eller de pårørende kan bære kisten ud til rustvognen, der holder klar, som så vil transportere kisten til brænding i et krematorie.

Ved en begravelse finder den rituelle jordpåkastelse sted ved selve gravstedet, der er nøje udvalgt af familien, hvor kisten så sænkes ned i jorden.

Uanset hvilken ceremoni, du ønsker, så hjælper vi med alle de detaljer og praktiske gøremål, der er forbundet med ceremonien.

Hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig
Lyngby

Hjem » Bedemand i Virum & Sorgenfri